Villa Lakkos

Jakuzzi / Θέα Θάλασσα
  • 2 Guests
  • 1 King Beds
  • 1 Bathrooms
  • Free WIFI
  • Air Conditioning

Ο ιδιωτικός σας παράδεισος

Αν αναζητάτε βίλες στην Τήνο για την απόλυτη εμπειρία διαμονής, η Βίλα Λάκκος σας περιμένει να σας προσφέρει πολυτέλεια και άνεση. Βουτήξτε στην ιδιωτική πισίνα και νιώστε τις έγνοιες σας να απομακρύνονται. Αφεθείτε σε κορυφαίες ανέσεις, απολαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις και τη φυσική ομορφιά των Κυκλάδων που ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Ετοιμάστε νόστιμα γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και αξιοποιήστε όλες τις σύγχρονες παροχές της βίλας, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι. Είτε αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση είτε αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά σας, οι βίλες μας στην Τήνο προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. 

Κάντε κράτηση και ξεκινήστε ένα ταξίδι προς την απόλυτη άνεση!

Family-friendly Amenities

Jakuzzi
petra tinos
Extra Beds/Baby Crib
Car Charger

Παροχές δωματίων

Wifi
Κουζινά σκεύη
Μηχανή Nespresso
Air Fryer
Ψυγείο
Τηλεόραση
Πετσέτες
Παντόφλες
Πιστολάκι μαλλιών
Σαμπουάν / Αφρόλουτρο
Pētra Tinos
Steamer
Ηχείο
Είδη πρώτης ανάγκης
Απλώστρα

Photo Gallery

Availability

Similar Rooms

Villa Plastiga

Πισίνα / Θέα Θάλασσα

Η Villa Plastiga βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού, μόλις 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Τήνου.

Villa Elafropetra ΙΙ

Jakuzzi / Θέα θάλασσα

Αποδράστε από τη φασαρία της καθημερινότητας και ανακαλύψτε την ηρεμία της Villa Elafropetra II. Χαλαρώστε στο ιδιωτικό σας τζακούζι, περιτριγυρισμένοι από πλούσια βλάστηση και εκπληκτική …

Villa Malamouti

Jakuzzi / Θέα Θάλασσα

Η Villa Malamouti σας καλεί να αφεθείτε στην απόλυτη πολυτέλεια. Κατά την διαμονή σας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πολυτελές τζακούζι, για την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Close