Villa Elafropetra Ι

Jakuzzi / Θέα θάλασσα
  • 2 Guests
  • 1 King Bed
  • 1 Bathroom
  • Free WIFI
  • Air Conditioning

Μια κυκλαδίτικη όαση! 

Ζήστε την επιτομή της πολυτέλειας στην Villa Elafropetra I, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη στην εντέλεια. Χαλαρώστε στο ιδιωτικό σας τζακούζι, περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά της Τήνου. H βίλα προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή στην Τήνο. Ανανεώστε τη διάθεσή σας με ένα αναζωογονητικό ντους μετά από μια μέρα στη θάλασσα και απολαύστε τις άριστες εγκαταστάσεις μας. Προετοιμάστε υπέροχα γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και απολαύστε τον καφέ σας στο μπαλκόνι σας με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η Villa Elafropetra I στην Τήνο αποτελεί την κορυφαία επιλογή για μια απρόσκοπτη και αξέχαστη διαμονή στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

Family-friendly Amenities

Swimming Pool
petra tinos
Extra Beds/Baby Crib
Car Charger

Room Amenities

Wifi
Κουζινά σκεύη
Μηχανή Nespresso
Air Fryer
Ψυγείο
Τηλεόραση
Πετσέτες
Παντόφλες
Πιστολάκι μαλλιών
Σαμπουάν / Αφρόλουτρο
Pētra Tinos
Steamer
Ηχείο
Είδη πρώτης ανάγκης
Απλώστρα

Photo Gallery

Availability

Similar Rooms

Villa Malamouti

Jakuzzi / Θέα Θάλασσα

Η Villa Malamouti σας καλεί να αφεθείτε στην απόλυτη πολυτέλεια. Κατά την διαμονή σας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πολυτελές τζακούζι, για την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Villa Lakkos

Jakuzzi / Θέα Θάλασσα

Stunning beachfront location with 60 square meters / 646 square feet of interior space, located on the west side of the resort in a private tropical garden with a plunge pool and a private outdoor shower.

Villa Plastiga

Πισίνα / Θέα Θάλασσα

Η Villa Plastiga βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού, μόλις 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Τήνου.

Close